cultura

El Cric trasllada al bosc els nassos de pallasso

La família del Circ Cric manté la voluntat de presentar en clau de festival la seva temporada a Sant Esteve de Palautordera. A més dels espectacles de circ (destaquen les tretze funcions programades de Bemoll sostingut, premi Zirkòlika 2014 al millor espectacle de circ en envelat, a partir de demà diumenge), també convida a fer un joc pel bosc dels voltants: el 10 de maig dins de l'Un bosc de nassos Iris Mur Sabanni Toti Toronell, Srta. Titat i Tortell Poltrona, entre d'altres, intervindran en aquest espectacle únic i itinerant.

El Cric comença avui i s'allargarà fins al 19 de juliol, amb un cartell en el qual conviuen la música (destaca el concert de Sílvia Pérez Cruz, Toti Soler, Manu Guix i el desè aniversari de la Diatònica, l'Associació d'Acordionistes dels Països Catalans), el teatre (El casament dels petits burgesos, de Gataro, i Ârtica, de Pontén Pie, per exemple) i accions a la natura. Com ja es va arrencar l'any passat, l'equip d'Almazén lidera la recuperació del Festival de Pallasses, que es reforça amb l'aparador de noves veus, el Very important woman (del 29 al 31 de maig). Pepa Plana, que en va ser la fundadora a Andorra la Vella el 2001 i Premi Nacional de Cultura 2014, també serà al Cric amb Giuletta.

En el Festival de Pallasses destaquen altres artistes internacionals com són Xicana i Prosperpine de França; Rachel Ponsonby, de Bèlgica; la Cia Pé de Vento Teatro, del Brasil, i Merche Ochoa, Premio Nacional de Circo 2014 del Ministeri de Cultura.

Durant tot el festival també es podrà veure la creació d'un número a partir d'assajos en què el públic podrà intervenir. Amb el nom Això encara no és un espectacle, Toti Toronell, Pere Hosta i Tortell Poltrona muntaran un espectacle on el públic tindrà coses a dir-hi. Les seves propostes, reaccions i opinions ajudaran a configurar el que serà Això ja és un espectacle, que es podrà veure el 18 de juliol.

Com ja és habitual, en el cartell també hi cap programació internacional que arriba amb la complicitat de la família del Cric. Per exemple, tornen a actuar Baro D'Evel (formada per Blai Mateu, el fill artista que es va formar a França), així com Circ Bover, o Circ Hulon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA