cultura

Acte a Barcelona per al colomenc Martí-Sabé

L'Ajuntament organitza un autocar gratuït per al concert de dissabte

Un dels fills predilectes de Santa Coloma de Farners és l'escultor, dibuixant i pintor Josep Martí-Sabé, distingit el 1995. Santa Coloma organitza aquest any una trentena d'actes d'homenatge a l'artista, coincidint amb el centenari del seu naixement –es va morir el 2006 a Riudarenes–. Aquest dissabte a la tarda hi haurà un concert d'àries d'òpera a Barcelona, i l'Ajuntament ha organitzat autocars gratuïts per als interessats.

L'acte de dissabte consistirà en un concert d'àries d'òpera als Jardins dels Tarongers de la casa Bartomeu de Pedralbes, on hi ha una destacada col·lecció d'escultures de l'artista colomenc. L'acte als Jardins dels Tarongers consistirà en un concert a càrrec de la formació Voce e Passione, que interpretarà el primer moviment del Quartet de Pedralbes, de Manuel Blancafort, un quartet de corda estrenat l'any 1949, a Casa Bartomeu. Fa gairebé setanta anys, hi havia una estreta relació entre Josep Martí-Sabé i la família Bartomeu.

El concert de Pedralbes continuarà amb una mostra d'àries de Puccini i Verdi, una ària de l'òpera La Mérope de Domènec Terradellas i sarsuela catalana. Aquesta setmana cal fer les reserves de places d'autocar trucant a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners (972 84 08 08).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia