Girona promou escapades teatrals

L'Ajuntament de Girona, en col·laboració amb l'Associació d'Hostaleria de Girona i el festival de teatre Temporada Alta, va presentar ahir una campanya per promoure l'oferta cultural de la ciutat fent descomptes als hotels i als restaurants i oferint avantatges per visitar els museus de la ciutat. La campanya preveu que els visitants que vulguin assistir a una obra de Temporada Alta i pernoctar a la ciutat puguin trucar a un dels tretze hotels adherits a la campanya per reservar l'habitació i demanar les entrades per a un dels espectacles inclosos en l'oferta.

Els hotels ofereixen habitacions amb descomptes sobre els preus habituals i amb aquesta fórmula les entrades per a l'obra s'aconsegueixen a meitat de preu gràcies al 2x1 que s'hi practicarà. A més, una dotzena de restaurants permetran que amb l'entrada del dia per a Temporada Alta s'apliqui un descompte del 10% a tots els clients que hi vagin a dinar o a sopar.

L'oferta cultural que es va presentar ahir també permetrà entrar a tots els museus de la xarxa Girona Museus amb les entrades a meitat de preu i obtenir entrades per al Cinema Truffaut amb la fórmula de 2x1. Aquesta oferta s'anomena Girona escapada escènica i té per objectiu dinamitzar turísticament la ciutat amb aquesta unió de forces entre l'administració pública, el món de la cultura i els empresaris de l'hostaleria. Per obtenir els avantatges i les rebaixes cal que el client reservi l'habitació amb un mínim de cinc dies d'antelació, i serà el mateix hotel que farà la reserva per a l'espectacle escollit. Els preus dels hotels van dels 53 euros als 106, i l'entrada per a l'espectacle, dels 18 euros als 30 euros per una entrada doble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.