cultura

Sopa de Cabra portarà una pantalla apaïsada de 30 m²

La gira que començarà el dia 18 a Sant Feliu té la producció més ambiciosa de la història del grup

S'han venut 10.000 entrades per als tres concerts

Una pantalla apaïsada de 30 metres quadrats i una il·luminació innovadora que transportarà l'espectador a atmosferes noves seran alguns dels principals atractius visuals dels tres únics concerts que Sopa de Cabra oferirà aquest estiu, dins la gira 3, 2, 1..., al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (18 de juliol), Les Santes de Mataró (24 de juliol) i el Festival Internacional de Cambrils (7 d'agost). “És la producció de directe més ambiciosa de la nostra història, ja que volem que aquests tres concerts siguin especials”, ha dit el guitarrista Josep Thió sobre aquest gran muntatge escènic, concebut per les empreses catalanes Cube i Dlux .

El concepte d'aquest espectacle, equivalent al de moltes gires internacionals, comporta que tant el grup com l'equip tècnic i els escenògrafs hagin d'assajar durant més de deu dies, com si es tractés d'una complexa producció teatral. Ahir es van difondre les primeres imatges virtuals del muntatge escènic que s'estrenarà d'aquí a 15 dies al Guíxols Arena, on ja s'han venut el 80% de les localitats. Entre tots tres concerts, s'han adquirit prop de 10.000 entrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia