La Biblioteca Pública de Tremp inicia un club de lectura

La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp, al Pallars Jussà, comença aquest dijous un club de lectura que es reunirà en sessions mensuals, el primer dijous de cada mes, sota la conducció d'Albert Puiggròs. En cada sessió es presentarà una obra i se'n facilitarà un exemplar a cada membre del club. La lectura es farà a casa de manera personal i a la següent sessió, es comentarà la lectura. A més de les novel·les, la Biblioteca posarà a disposició de cada membre del club materials de suport, tipus guies de lectura sobre l'autor i l'obra seleccionada i un Bloc del club, un diari de lectura personal, per anotar les idees i comentaris suggerits per cada llibre llegit.En la primera sessió es presentarà el llibre del crític literari italià, Roberto Cotroneo, 'Si un matí d'estiu un nen'. L'obra, adreçada al seu fill de dos anys i mig, és una reflexió sobre els cinc títols que van apuntalar el seu amor als llibres i servirà de punt de partida per a una reflexió sobre la lectura.

El Club de lectura vol ser un punt de trobada de diferents persones que comparteixen l'interès per la lectura i volen intercanviar opinions i experiències al voltant d'un llibre. Es tracta d'una activitat que combina el plaer de la lectura i el de la conversa. Un Club de Lectura no és una classe magistral de literatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.