cultura

Cultura

La comarca del Maresme es manté com a terra de festivals

L'arribada de l'estiu i la comarca del Maresme són sinònims de festivals. Ja des de final de juny, però majoritàriament els mesos de juliol i agost, la comarca s'omple de propostes culturals amb la música com a principal reclam. D'entre les més destacades de la comarca en sobresurt el Festival de Música Clàssica de Santa Florentina. Ben coneguda n'és la seva programació, que cada any aposta per la combinació de nous talents i músics consagrats a nivell internacional, però enguany si per alguna cosa n'és notícia és pel seu canvi d'emplaçament i de municipi. I és que després de setze anys celebrant-se al castell de Santa Florentina, a Canet de Mar, en aquesta edició el cicle es trasllada a Caldes d'Estrac. La música clàssica també es deixarà sentir en altres cites com el Festival Internacional d'Orgue, que aquests dies s'està celebrant a la capital del Maresme.

Altres municipis, però, aposten per un ventall de propostes variades que, a banda del gènere clàssic, també inclouen la cançó d'autor, el pop i el jazz .

Lluís Arcal



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia