cultura

Alacant celebrarà per primera vegada La Nit en Blanc

Museus i centres d'art de la ciutat preparen una programació conjunta per al 24 de juliol

La ciutat d'Alacant celebrarà, per primera vegada, La Nit en Blanc el pròxim 24 de juliol, una proposta que naix de la col·laboració entre els museus i els centres d'art d'Alacant. Els tècnics dels museus de la ciutat han mantingut diverses reunions i ja treballen en una atractiva oferta d'activitats per a aquesta data.

La Nit en Blanc és una iniciativa cultural que va ser creada a París el 2002 i a la qual s'han anat sumant altres capitals i grans ciutats europees com Roma, Bucarest, Riga, Amsterdam o Brussel·les. El propòsit és gaudir de la creació artística contemporània a través d'activitats i esdeveniments culturals gratuïts, per fomentar d'aquesta manera la participació ciutadana.

Alacant proposa la primera Nit en Blanc amb una atractiva oferta cultural que s'anunciarà en roda de premsa els pròxims dies. La iniciativa està programada conjuntament pel MARQ Museu Arqueològic, el MACA Museu d'Art Contemporani d'Alacant, el MUBAG Museu de Belles arts Gravina, el MUA Museu de la Universitat d'Alacant, Les Cigarreres, Museu Volvo Ocean Race i Museu d'Aigües d'Alacant, que obriran fins a la una de la matinada el dia 24 de juliol.

El projecte pretén sumar tota mena d'iniciatives culturals públiques i privades, potenciar la participació dels alacantins de manera individual o col·lectiva, i suggereix redescobrir la ciutat amb l'obertura d'espais que habitualment no són d'accés públic de nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia