cultura

Tret de sortida a la festa major de l'Hospitalet, amb més de 60 actes

Els gegants de la vila, que compleixen enguany 25 anys, participen en la pujada a peu a l'ermita de Sant Roc

Fins al 16 d'agost, l''Hospitalet de l'Infant (Baix Camp) viurà la seva festa major, en honor de Sant Roc, amb més d'una seixantena d'actes. La regidoria de Festes de l'Ajuntament i la comissió de festes de l'Hospitalet han preparat una sèrie d'actes molt variats, “perquè tothom es pugui afegir a la festa i gaudir-la”, segons la regidora, Elidia López.

A les set de la tarda d'avui tindrà lloc el pregó a la casa de la vila, a càrrec de Montserrat Sotero. Aquesta veïna del poble, que és membre activa de la comissió de festes, va obrir una escola de dansa a l'Hospitalet, ara fa 40 anys, i l'any 2013 va fundar l'Associació Cultural Sempre en Dansa.

Altres actes destacats seran la fideuada, el vermut popular, la recaptació del qual anirà destinat a l'ONG Kolam, el gran castell de focs, la Nit de Foc i la trobada de gegants, grallers i altres grups festius. En l' edició d'enguany de la festa, els gegants de l'Hospitalet de l'Infant (l'infant Pere i la Blanca d'Anjou) tindran més protagonisme, perquè enguany celebren el seu 25è aniversari. Per commemorar-ho, participaran en la pujada a peu a l'ermita de Sant Roc de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia