cultura

Vilanova de Sau, a punt per al BioRitme Festival

El BioRitme Festival trasllada la tercera edició a Osona i fa un gran salt qualitatiu. Aquest jove esdeveniment musical, que se celebrava a mitjan juliol al Bosc Tancat de Cerdanyola del Vallès, ara tindrà lloc a la riba del pantà de Sau, a Vilanova de Sau, des de demà i fins diumenge. Per aquest entorn privilegiat hi passaran més de 40 propostes musicals d'estils molt diversos, a més de tallers, activitats per gaudir en família, mostres gastronòmiques i animació de tot tipus.

El BioRitme “és música, però no només això”, explica Jordi Urpí, membre de l'equip de producció. “És consciència, natura, activisme, salut i ecologia.” Per aquest motiu, al llarg d'aquests dies el festival oferirà “una experiència única de convivència i intercanvi, una filosofia de vida” en un paratge natural amb set espais diferents: tres escenaris amb música en viu i quatre zones d'activitats.

Demà, els grups Alquadrat, Pirat's Sound Sistema, Buhos i la Sra. Tomasa, entre d'altres, inauguraran la programació musical a l'escenari principal. Divendres serà el torn de La Troba Kung-Fú, Itaca Band, Zoo i Xeic!, que faran vibrar el pantà amb ritmes de rumba, ska, rap i lletres molt reivindicatives. Green Valley, Ojo de Buen Cubero i 9Son actuaran dissabte, mentre que Pep Sala, Ferran Savall i Utara ho faran diumenge, un dia “més tranquil”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles