cultura

El Museu de la Conca de Barberà incorpora l'eina Visitmuseum

Els visitants del Museu Comarcal de la Conca de Barberà ja poden utilitzar l'aplicació Visitmuseum. Aquesta iniciativa, promoguda per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, és un element de suport a la visita al museu que permet a l'usuari complementar el recorregut amb continguts disponibles en diversos idiomes.

Visitmuseum ofereix una breu presentació de l'equipament museístic, un recorregut pels principals àmbits temàtics i una descripció més detallada dels objectes més destacats. L'aplicació presenta també totes les dades pràctiques per a la visita, i els enllaços corresponents per saber-ne més o poder compartir l'experiència a les xarxes socials.

Actualment, el Museu té disset categories en aquesta aplicació que comprenen des de l'explicació de l'edifici del museu fins a l'explicació de cadascuna de les sales o bé d'alguns objectes concrets. Es preveu que la quantitat d'entrades es vagi ampliant. Per aconseguir l'eina cal visitar el web visitmuseum.gencat.cat i descarregar al dispositiu mòbil un lector de codis QR, que permet accedir als continguts del codis d'ampliació d'informació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia