cultura

Josep Niebla i José Brito inauguren la temporada a Espelt

L'artista català Josep Niebla i el portuguès José Brito protagonitzen Duets-1, la primera exposició de la temporada de l'Espai d'Art del Celler Espelt de Vilajuïga, que s'inaugurarà aquest vespre (20 h) i es podrà visitar fins al 12 d'octubre.

Niebla (Tetuan, 1945), que fa anys va exposar a Espelt part de la sèrie dedicada a Àfrica, hi presenta ara una mostra diversa del seu treball, que inclou algunes de les seves obres més recents, creades ja en el seu nou taller gironí.

La segona part d'aquest duet artístic està formada per un grup de tretze obres del reconegut artista portuguès José Brito (Lobão da Beira, Tondela, 1958), gran amic de Niebla, amb qui ja ha compartit en altres ocasions espais i exposicions conjuntes. La pintura de Brito ha estat definida com a nocturna: la seva obra mostra sovint taques de pintura negra sobre retalls de diari, com si la nit cobrís les notícies del dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia