cultura

El ‘blues' s'apodera durant deu dies de Cerdanyola

John Németh, Myles Sanko i Carvin Jones, caps de cartell del 26è festival, que s'inicia avui amb més espais i activitats

Des d'avui i fins al 18 d'octubre el blues s'apoderarà de Cerdanyola del Vallès amb l'organització de la 26a edició del festival internacional, que enguany amplia el nombre d'espais amb l'objectiu d'arribar a més públic amb els escenaris de l'Ateneu i els concerts a l'aire lliure a la plaça Abat Oliba i el parc del Turonet. El festival comença avui a dos quarts de nou del vespre amb un concert d'Angue Jazz Quartet als jardins del MAC Can Domènech i oferirà més d'una cinquantena d'activitats gratuïtes en diferents locals, bars, parcs i places amb l'objectiu d'“acostar el blues a totes les generacions”, va assegurar la regidora de Cultura de la localitat, Elvi Vila. La inauguració oficial, però, serà a les deu de la nit amb el concert al Museu d'Art de Santiago Campillo, excomponent de M-Clan, i Miguel Bañon.

Els caps de cartell internacionals seran John Németh, guanyador del Blues Music Award en la categoria d'artista masculí de l'any de soul i blues; el britànic Myles Sanko i el guitarrista nord-americà Carvin Jones, que participaran en La Gran Nit del Blues del 17 d'octubre compartint escenari amb grups estatals com Els Deltonos i Indis. S'espera que més de 5.000 persones assisteixin al parc del Turonet en un festival que congrega més de 15.000 persones. Aquest esdeveniment es va organitzar per primera vegada el 1988 i va esdevenir bianual l'any 2011. També ofereix exposicions, com la d'homenatge a B.B. King, tallers i activitats formatives a escoles, entre altres accions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia