cultura

Calafell lliura els guardons dels premis literaris La Mar de Lletres

L'Ajuntament de Calafell ha lliurat els guardons de la quinzena edició dels premis literaris La Mar de Lletres, un veterà concurs de contes de Nadal i de poemes relacionats amb la mar. S'hi van presentar 31 contes i 64 poemes. Xavier Jiménez Montero, de Tona (Osona), va ser el guanyador del primer premi de la modalitat de poemes de mar, amb el poema Un pont de mort blava. El segon premi va recaure en Jaume Calatayud Ventura, d'Altafulla (Tarragonès), amb el poema Marina d'un naufragi.

Pel que fa al concurs de contes de Nadal, Rosa Dachs Peitiví, de Banyoles (Pla de l'Estany), va quedar en primer lloc de la categoria sènior. El segon lloc va ser per a Martí Casal Pelegrí, de Barcelona. En la categoria júnior, la guanyadora va ser Etna Miró Escobar, de 14 anys i de Lleida. I el segon premi va ser per a Aina Casal Pelegrí, de 13 anys i de Barcelona. El jurat del premi de poemes de mar estava format per Isabel Pahissa, Anna Casellas i Judith Sastre. I el jurat dels premis de Nadal, per Pilar López, Miquel Casellas i Josep Mèlich. El regidor de Cultura, Joan M. Triadó, ha celebrat l'èxit de participació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia