cultura

Els Catarres, Aspencat i La Raíz, en el Canet Rock del 2016

Aquests són els primers grups confirmats, però n'hi haurà d'altres per omplir dotze hores de música

La tercera edició tindrà lloc el 2 de juliol

Ja es poden comprar les entrades en el web

Ja hi ha tres grups confirmats per a la tercera edició del Canet Rock, que són Els Catarres, Aspencat i La Raíz, segons van confirmar ahir els seus organitzadors en el portal web d'aquest festival.

Aquests són els primers artistes confirmats, però no seran els únics, perquè el festival oferirà dotze hores de música. “Els Catarres, La Raíz i Aspencat són els primers noms anunciats d'un cartell que reunirà les millors bandes del país en una nit màgica de dotze hores de música i festa. El 2 de juliol, veurem sortir el Sol!”, asseguren els organitzadors del festival.

A més, des d'ahir es poden comprar les entrades en el web per 32 euros fins al 7 de gener, quan passaran a costar-ne 35.

Els Catarres oferiran les cançons del seu darrer disc, Big Bang, segons l'ACN. Aquest conjunt musical dilluns va ser reconegut per l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC), juntament amb La Loca Histeria i La Marevella, com al grup amb millor gira per a festes majors.

Per la seva part, la banda valenciana Aspencat presentarà el seu sisè disc, Tot és ara, i el grup La Raíz, també valencià, té previst publicar el mes de març el disc Entre poetas y presos i el mostrarà al Canet Rock.

Aquest festival, que es feia en els anys setanta a Canet de Mar, es va recuperar el 2014 i hi va haver uns 25.000 assistents. Enguany hi van anar unes 20.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia