cultura

Una exposició i una taula redona viatgen al passat en l'Alcúdia d'Elx

La trobada pretén reflexionar sobre la relació entre la història, l'art i la cultura

El Centre de Congressos Ciutat d'Elx acollirà una exposició fotogràfica sobre els personatges històrics més rellevants de la història de l'Alcúdia, centrada en la fusió de l'essència del passat i del present mitjançant vint-i-cinc fotomuntatges artístics.

Des del propietari de l'Alcúdia, Rafael Ramos Bascuñana, fins a l'artista Salvador Dalí, apareixen reflectits en les obres. La mostra s'inaugura el 18 de desembre a les 16.30 hores, acompanyada de la taula redona titulada «Salt al temps. Identitat cultural».

La trobada pretén reflexionar sobre la relació entre la història, l'art i la cultura a través d'un grup de ponents amb una llarga trajectòria de treball en aquest àmbit, amb l'objectiu de proposar diferents perspectives històriques relacionades amb la identitat cultural i els conceptes d'arqueologia i història de l'art antic i contemporani.

En la taula redona intervindran Alejandro Ramos Molina, director del Parc Arqueològic de l'Alcúdia, el professor d'Educació Plàstica i Visual Antonio Pons, la professora de Belles Arts en la Universitat Miguel Hernández Pilar Vivent, i la fotògrafa Nora Bilderwelten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia