cultura

Premià de Dalt estrena un cicle per fer riure

FestiHumor el formen tres únics espectacles de teatre gestual, música i circ

L'embranzida que Premià de Dalt vol donar a les disciplines artístiques i al consum local de cultura es completa amb una nova proposta vinculada al sempre difícil art de fer riure. FestiHumor, projectat des de la regidoria de Cultura i Arts Escèniques, és un minicicle familiar de tres espectacles que es concentraran del 29 al 31 de gener al Teatre Sant Jaume. La primera actuació arriba amb l'humor gestual i de clown que ofereixen els pallassos Carlo-Mô i Mr. Di a A wish”.

Dissabte hi ha un canvi complet de registre amb Diversiones originales, a càrrec del grup B Vocal, una formació a cappella espanyola de reconeixement internacional. El trio de malabaristes Los Excéntricos tancarà finalment el cicle amb el muntatge de circ The melting pot pourri.

Amb l'objectiu d'atraure el màxim nombre de públic, les entrades tenen un preu de 10 euros si són anticipades i es pot adquirir un abonament per als tres dies per 25 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia