cultura

El festival de novel·la negra Tiana Negra acaba amb més de 800 visitants

La quarta edició del certamen registra uns 200 visitants més que l'any passat, genera més impacte mediàtic i més venda de llibres

L'escriptor Silvestre Vilaplana s'endú el Tercer Premi Memorial Agustí Vehí

El festival de novel·la negra Tiana Negra ha acabat aquest dissabte després d'acollir dos dies d'activitats i més de 800 visitants. El certamen ha comptat amb la presència d'autors i novel·les destacades de la literatura negra catalana del moment.

El resultat de la quarta edició del festival literari ha estat un augment de públic respecte d'edicions anteriors (200 més que l'any passat), més impacte mediàtic i més vendes de llibres, segons ha informat l'organització en un comunicat.

Els actes més destacats i amb més afluència de públic han estat el primer homenatge al col·lectiu Ofèlia Dracs; el combat de boxa literària entre el cantant Francesc Ribera Titot i Damià del Clot, i la clausura internacional amb la participació de l'autor François Tomazeau.

També han passat aquests dos dies per Tiana autors destacats com Lluís Bosch, Rafael Vallbona, Xavier Vernetta, J.R. Armadas, Marc Moreno, Gemma Garcia i Laura de Andrés, entre altres.

El festival de novel·la negra ha lliurat el Tercer Premi Memorial Agustí Vehí a l'escriptor Silvestre Vilaplana.

L'organització ha tingut el suport de l'Ajuntament de Tiana (Barcelona). La biblioteca municipal ha organitzat un conjunt d'activitats relacionades amb la novel·la negra durant el mes de gener.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia