cultura

Més de vint propostes per a la Setmana Cultural de Teià

Lectures dramatitzades, tallers o exposicions, entre altres activitats, ompliran el municipi durant tot l'abril

Amb l'arribada del mes d'abril, Teià es vesteix de gala i organitza un cop més la Setmana Cultural. Enguany s'hi podran veure més d'una vintena de propostes, entre exposicions, tallers, lectures dramatitzades o projeccions. El tret de sortida serà el proper dia 2 amb la lectura de poemes de Joan Vinyoli, Friedrich Hölderlin i Rainer Maria Rilke. Entre la resta d'activitats, destaquen els tallers de lectura teatral a càrrec de l'actor Màrius Hernández, conegut pel seu paper en la sèrie de televisió La Riera, o l'exposició de cartells modernistes amb obres d'artistes com Rusiñol, Casas, Gual o Cappiello. La projecció del documental de David Trueba El cuadro o el curtmetratge Secuestro express, rodat en bona part a Teià, seran altres plats forts durant el mes d'abril. Un dels colofons de la Setmana Cultural serà el lliurament de premis de la Mostra Literària, que enguany celebra la trenta-tresena edició amb prop de tres-cents treballs presentats.

“Tot i que l'origen és la Mostra Literària, la Setmana Cultural ha anat creixent i consolidant-se”, va manifestar el regidor de Cultura, Francesc Ribas (CiU). En aquest sentit, Ribas va explicar que “ja fa uns anys que la Setmana Cultural ocupa tot el mes d'abril”, i va destacar “l'alta implicació” d'entitats del municipi. En l'edició del 2015, més de tres-centes persones van participar en les activitats.

LA FRASE

Tot i que l'origen és la Mostra Literària, la Setmana Cultural ha anat creixent i consolidant-se
Francesc Ribas
Regidor de Cultura de l'Ajuntament de Teià


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.