cultura

cultura

música

El festival Altacústic creix en concerts i espais

La tercera edició del Festival de Música Independent Altacústic tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de juliol a Altafulla. Com a novetat, l'esdeveniment s'amplia a dos escenaris nous, a la Pallissa de l'Era del Senyor i a la plaça de Sant Antoni, a tocar de l'església. Aquests dos espais s'afegeixen als habituals, com la plaça del Pou, la Placeta i el carrer Nou. També augmenta el nombre de formacions participants, que passen de deu a dotze, de les quals vuit presentaran disc nou. Entre els noms destacats hi figuren Andrea Motis i Joan Chamorro –l'únic concert de pagament del festival–, Inspira, Judi Nedderman, Marion Harper i El Petit de Cal Eril.

El director artístic del festival, Kike Colmenar, va destacar que l'Altacústic creix però conserva l'aposta “per joves talents i per la qualitat dels concerts de petit format”. Colmenar considera que una de les singularitats del festival és que permet de conèixer “la Vila Closa i els seus racons”. Una altra novetat és la col·laboració de Gigmit, una plataforma alemanya internacional de joves talents. Colmenar assenyala que el festival, tot i no ser una fira musical, està esdevenint un referent al territori en la descoberta de nous músics del país. L'organització no descarta ocupar en un futur l'espai que va deixar la Fira de Música al Carrer de Vila-seca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia