Cultura

Serrat rep la medalla de la Legió d'Honor de França

El cantautor català Joan Manuel Serrat ha rebut avui de mans de l'ambaixador de França a Espanya, Bruno Delaye, la medalla de la Legió d'Honor de la República Francesa, pel seu "compromís amb la política i amb la llibertat".

A l'acte, que s'ha celebrat al Consolat francès de Barcelona, l'ambaixador de França ha exalçat l'"esperit de resistència, lluita i llibertat" de l'artista i ha assegurat que "França porta Joan Manuel Serrat molt a prop del seu cor".

A l'homenatge també han assistit l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i diferents membres del parlament català com la presidenta del grup parlamentari del PSC, Manuela de Madre, o el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

Serrat ha agraït aquesta distinció i ha assegurat que se sent "orgullós" i "content", encara que ha comentat "no sé per què me la donen perquè he fet en la vida el que m'ha tocat fer i com ho he volgut fer".

El cantant ha assegurat que no pensa retirar-se perquè es troba bé cantant, perquè té ganes de seguir fent-ho i perquè no hi ha res que li agradi més.

En aquesta mateixa línia ha apuntat que "tinc salut i públic que m'ho consenten", mentre que, entre rialles, ha comentat que tampoc pensa donar la raó a aquells que consideren que ha de retirar-se.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.