Música

La Mariona vola sola

La guanyadora d’‘Eufòria’ s’estrena en solitari a la Rambla de Figueres en l’última jornada de l’Acústica, que recupera les xifres d’assistència del 2019

Mariona va cantar ‘Llums de mitjanit’amb Miki Núñez i ‘La gent que estimo’amb Edu

Després d’haver cantat amb tot el repartiment d’Eufòria dos dies seguit al Palau Sant Jordi i, entre d’altres compareixences, haver col·laborat aquest estiu amb Joan Dausà a Sitges o amb Josep Carreras a Peralada, Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del concurs de TV3, va estrenar-se finalment ahir com a cantant “en solitari”. Ho va fer a la Rambla de Figueres en el marc de l’última jornada de l’Acústica, amb un repertori de divuit cançons que va començar amb Crazy in Love, de Beyoncé, i va acabar amb I Drove All night, de Roy Orbison, via Céline Dion. Mariona, en una Rambla plena a vessar, va fer-se acompanyar també de Miki Núñez, amb qui va cantar Llums de mitjanit, cançó de l’estiu a TV3, i Edu, vell company d’Eufòria, amb qui va recuperar una de les cançons que ja havien cantat en el concurs: La gent que estimo, d’Oques Grasses. Mariona, amb Aina i Yaiza, dues ballarines, sovint a seu costat, va cantar algunes de les cançons amb les quals va enamorar milers de teleespectadors a Eufòria –des del Driver’s licence, d’Olivia Rodrigo, fins al Bam Bam, de Camila Cabello i Ed Sheeran– i va donar algunes pistes de com sonarà el seu debut en solitari, amb l’aixopluc de la discogràfica Música Global i una data de presentació ja anunciada: 16 d’abril del 2023 a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona, l’antiga Barts.

Amb els concerts a la Rambla de, primer, Mariona Escoda i, després, l’Orquestra Di-versiones, l’Acústica va tancar ahir la seva dinovena edició tot celebrant haver recuperat les xifres d’assistència del 2019 i haver arribat a “nous públics que no es volen perdre els grans himnes dels artistes de l’any”.

Oques Grasses, Sopa de Cabra, Ptazeta, Joan Dausà, Mariona Escoda, Els Catarres i The Tyets són els que, aquests dies a Figueres, més públic han reunit, i el fet que més del 95% dels artistes programats hagin estat de Catalunya i que dinou de les trenta-dues propostes musicals programades actuessin per primera vegada a l’Acústica evidencia, segons el festival, “el bon moment pel qual passa la música catalana”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona

L’Elèctrica Dharma, Quimi Portet i Mishima, al primer festival Intrèpid

riudellots de la selva

La Fira Modernista reviu la vida al voltant de la indústria tèxtil

TERRASSA
música, teatre i humor

Joel Díaz obre avui el festival Límbic a Santa Coloma de Gramenet

santa coloma de gramenet
LLIBRES
LLIBRES

Les setenes jornades Transversal se sumen al centenari de la mort d’Àngel Guimerà

el vendrell

L'art català desaparegut

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

Veu arrossegada del carrer

Barcelona