Llibres

El premi d’Òmnium ja té els deu finalistes

Òmnium Cultural ha fet públics els deu títols que aspiren a arribar a la final a tres de la sisena edició del premi Òmnium Cultural a la millor novel·la publicada entre el novembre de 2021 i l’octubre de 2022.

Els triats són: Al llac (Columna), de Maria Barbal; Aioua (Males Herbes), de Roser Cabré-Verdiell; Benvolguda (Columna), d’Empar Moliner; Distòcia (L’Altra), de Pilar Codony; El monstre de Santa Helena (La Campana), d’Albert Sánchez Piñol; Els dies bons (Bromera), d’Aina Fullana; Guilleries (Males Herbes), de Ferran Garcia; Les altures (Empúries), de Sebastià Portell; Nicolau (La Segona Perifèria), d’Antoni Veciana, i Ràbia (Proa), de Sebastià Alzamora.

Els guardó està dotat de 20.000 euros per a l’autor i 5.000 més destinats a la promoció de l’obra. El jurat d’aquesta primera fase és format per Valèria Gaillard, traductora i periodista cultural; Enric Gomà, escriptor, guionista i divulgador lingüístic; Júlia Ojeda, crítica literària, i Lluís Ruiz, llibreter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia