Llibres

Buscant nous lectors

El Grup Enciclopèdia estrena nou segell, Elastic Books, pensat per a joves lectors de tota mena de gèneres, en català i castellà

El Grup Enciclopèdia estrenarà el 2023 un nou segell, Elastic Books, que vol donar cabuda a tota mena de gèneres i tendències que puguin interessar als joves lectors –bàsicament, a partir de 14 anys–, des de la novel·la romàntica i la fantasia fins al terror i la ciència-ficció.

D’alguna manera, aquest nou segell substituirà La Galera Young, del mateix grup editorial, que mantindrà vius els títols que ha publicat però no en traurà de nous.

El nom Elastic Books –no hi ha manera ni intenció, en el món editorial en general, d’escapar dels anglicismes– parteix de la intenció de “ser dúctils, adaptables, extensibles”, afirmen fons de l’editorial; és a dir, de mirar d’abraçar tant mercat com sigui possible. Per això pensen publicar autors catalans, espanyols i internacionals, en versió catalana i castellana o només castellana. Comencen forts, anunciant la publicació d’una trentena de títols al llarg del 2023.

Una d’aquestes novetats serà la novel·la amb què Gerard Guix va guanyar l’últim premi Joaquin Ruyra, Un far a la fi del món. També hi haurà una reedició especial del best-seller Un fill (2015), d’Alejandro Palomas, que ara inclourà parts en format còmic il·lustrat per Cristina Bueno.

D’autors internacionals destaca Sunya Mara, amb l’obra de gènere fantàstic The Darkening; la noia que es va entregar al mar, de la coreana Axie Oh, autora de l’èxit Xoxo; el primer lliurament de Crónicas arcanas, la saga supervendes de Kresley Cole, amb cataclismes, amor i cartes del tarot, i Felices por siempre jamás, de la nord-americana Stepahnie Perkins, que tanca una trilogia romàntica amb aquest títol.

En castellà original publicaran Tres (no) son multitud, de la madrilenya Myriam M. Lejardi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia