Cinema

‘Tot a la vegada a tot arreu’ triomfa a la gala dels Oscar amb set premis

Guanya els principals guardons com millor pel·lícula, director i actriu per Michelle Yeoh

Els pronòstics s’han complert i Tot a la vegada a tot arreu (Everything everywhere all at once) ha estat la gran guanyadora de la 95 edició dels Oscar amb set estatuetes, entre elles, a la millor pel·lícula, millor director (Daniel Kwan i Daniel Scheinet)i i actriu, Michelle Yeoh. Els Daniels han dedicat el guardó a “totes les mares del món”, segons informa l’agència Efe, mentre Yeoh s’ha sumat a aquest reconeixement al paper de les mares i ha dit: “Aquesta és una prova que els somnis es compleixen”. La favorita als Oscar, estava nominada a onze estatuetes, ha aconseguit els premis a millor guió original, muntatge, actor secundari per Ke Huy Quan, i actriu secundària, Jamie Lee Curtis.

El guardó al millor actor ha recaigut en Brendan Fraser per La Ballena (The Whale), el que suposa el retorn de l’actor a la primera fila de la indústria cinematogràfica mentre Guillermo del Toro, amb Pinocho s’ha endut l’Oscar a la millor pel·lícula d’animació.

La pel·lícula alemanya Sin novedad en el frente d’Edward Berger s’ha convertit en una de les sorpreses de la nit en guanyar quatre premis, a la millor fotografia, disseny de producció, banda sonora i pel·lícula internacional. En canvi Los Fabelmans, de Steven Spielberg, i Almas en pena de Inisherin, de Martin Mc Donagh, han marxat amb les mans buides tot i optar a diferents guardons.En canvi, Navalny, que recorda a l’opositor rus empresonat,Alexei Navalny, s’ha imposat com a millor pel·lícula documental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia