Cultura

Tortell Poltrona inaugura al maig una programació estable de circ al Parc del Montseny

Tortell Poltrona i el Circ Cric obriran el pròxim 11 de maig la nova programació estable de circ al centre de Recerca de Les Arts del Circ (CRAC) a Sant Esteve de Palautordera, al mig del Parc Natural del Montseny.

Un total de 28 persones participen en l'espectacle Circ Cric al Parc Natural del Montseny que es podrà veure tots els dissabtes a la tarda i els diumenges al matí fins al 27 de juliol.

El pallasso Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona, ha explicat a la presentació de la programació que es tracta d'una sessió de "circ i naturalesa" i que és una continuació de l'espectacle que el Circ Cric va oferir a Barcelona. L'espectacle és només un peça del projecte de Circ Cric al Montseny, que es planteja convertir el Centre de Recerca de les Arts en "un espai d'investigació de les arts del circ".
Poltrona ha afegit, "tenim molts projectes que volem desenvolupar en col·laboració amb els empresaris d'Hostaleria i Turisme del Montseny" amb l'objectiu de "convertir el CRAC en un punt de trobada, en un eix transversal del món del circ".

El CRAC també s'oferirà com a residència, lloc d'assaig, per a diferents circs del circuit europeu i a partir d'octubre es posarà en marxa l'Escola de Circ per a nens i joves, seguint el calendari escolar.

Tortell Poltrona es mostra optimista, "creiem que som una oferta única i confiem que la gent vindrà a visitar-nos", encara que no és tan optimista sobre la retorn de les gires per Catalunya del Circ Cric i assegura que "encara no ha canviat res" des que fa un any i mig van denunciar la falta d'espais en els quals actuar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.