Art

Girona acollirà la tercera edició de la fira La Mosquitera

La plaça Miquel de Palol serà l’escenari d’una jornada on una dotzena d’artistes emergents exposaran la seva obra en un espai amenitzat amb actuacions musicals, obres interactives, un mural participatiu, servei de bar i ‘foodtrucks’

La plaça Miquel de Palol de Girona acollirà dissabte la tercera edició de la fira La Mosquitera. L’esdeveniment, que començarà a les 17 hores i s’allargarà fins a les 23 hores, comptarà amb una presentació institucional a càrrec d’autoritats polítiques, un espai expositiu on dotze artistes emergents de la província mostraran les seves obres, actuacions musicals amb Ryna DJ i Boom Boom Fighters & Cookah P, una conversa amb l’actor i poeta Jaume Madaula, entre altres.

La fira és el tret de sortida a la tercera edició del Projecte Mosquitera, una iniciativa de la cooperativa Efecte Mosquit que acompanya a dotze artistes durant vuit mesos en el seu procés de professionalització. Els participants d’aquesta tercera edició són Anamaria Carmona, Jessica Adamo, Marilyn Avila, Patricia Santos, Carla Puig, Jordi Ribas, Nes Serrasolses, Judit Freixas, Mentalidad Zero, Gerard Meseguer, Júlia Torrell i Angie Codinach.

Un dels organitzadors de la fira, Edi López Marín, soci de la cooperativa Efecte Mosquit, exposa que “aquesta tercera edició arriba molt més renovada i tenim clar que estem més a prop d’aconseguir aquest nexe d’unió entre els artistes emergents del territori i el públic gironí”. Segons López, iniciatives com aquesta serveixen per “dinamitzar de manera més sostenible la cultura gironina i demostren que hi ha molt talent amagat a la demarcació”.

La jornada, organitzada per la cooperativa Efecte Mosquit, en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, és totalment gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.