Música

música

Guillem Gisbert, The Tyets i Lildami, entre els artistes de la 5a edició del festival solidari Mússol

El festival, que tindrà lloc dimarts vinent a la sala Paral·lel 62 de Barcelona, recapta fons per a la recerca del càncer infantil

Artistes destacats de l’escena musical catalana es reuniran dimarts vinent, 15 d’octubre, a la sala Paral·lel 62, de Barcelona, per participar a la cinquena edició del festival solidari Mússol, que recapta fons per a la recerca del càncer infantil. Aquesta iniciativa del músic garrotxí Arnau Grabolosa, conegut artísticament com Grabu, ha aconseguit la implicació de Guillem Gisbert, The Tyets, Lildami, Maria Jaume, Queralt Lahoz, Adala, Maria Hein, Scorpio, Sexenni i Socunbohemio, més DJ Trapella, que obrirà la nit, i Alba Riera, Charlie Pee i Franc Lluís Giró, que faran de presentadors. Cada artista interpretarà tres cançons del seu repertori, però tots hi actuaran acompanyats per la mateixa banda de suport, formada per onze músics professionals, entre els quals hi ha el mateix Grabolosa, que ha acompanyat Guillem Gisbert durant la gira de presentació del seu primer disc en solitari.

Encara queden algunes entrades a la venda, a preus que van dels 13 als 16 euros segons la zona, a: festivalmussol.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia