Llibres

LLIBRES

Enlairant el porró

Garcia-Arbós ofereix en el darrer llibre una mirada entre científica i mítica de l’estri que dona altres sensacions al fet de beure vi

L’estudiós considera aquest estri una de les grans aportacions del disseny a l’altura del setrill de Marquina i la cafetera italiana

“El porró ha estat i serà una forma cordial, econòmica i ecològica de compartir”

Als anys sei­xanta, una de les poques imat­ges de cata­la­ni­tat pública, de caire un tant folklòric, era tro­bar un gran porró plan­tat a l’entrada de força res­tau­rants de car­re­tera on solien ser­vir carn a la brasa amb alli­oli. Aquest reclam posava a prova...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.