Cultura

'Los girasoles ciegos', favorita als Goya amb 15 candidatures

Cinema

La pel·lícula Los girasoles ciegos, de José Luis Cuerda, ha arrasat, amb 15 candidatures, entre els finalistes a la vint-i-tresena edició dels premis Goya, que s'entregaran el dia 1 de febrer en la tradicional gala. També ha aconseguit 11 candidatures Sólo quiero caminar, d'Agustín Díaz Yanes.

Aquests dos films, amb Camino, de Javier Fesser, amb 7 candidatures, i Los crímenes de Oxford, d'Álex de la Iglesia, amb 6, competeixen pel Goya a la millor pel·lícula.

Vicky Cristina Barcelona, de Woody Allen, que protagonitzen Penélope Cruz i Javier Bardem, ha obtingut una candidatura, la de millor interpretació femenina de repartiment per a Cruz, una categoria on hi ha també Elvira Mínguez, per Cobardes; Rosana Pastor, per La conjura de El Escorial, i Tina Sainz, per Sangre de mayo.

Els candidats al premi al millor actor són Benicio del Toro, per Che el argentino; Javier Cámara, per Fuera de carta; Raúl Arévalo, per Los girasoles ciegos, i Diego Luna, per Sólo quiero caminar.

Les candidates a millor actriu són Carme Elias, per Camino; Verónica Echegui, per El patio de mi cárcel; Maribel Verdú, per Los girasoles ciegos, i Ariadna Gil, per Sólo quiero caminar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.