Cultura

Tortell Poltrona torna al Lliure

El Circ Cric presentarà l'espectacle '35 anys fent de pallasso' del 3 d'octubre al 22 de novembre a la plaça Margarida Xirgu

35 anys fent el pallasso és el títol de l'espectacle que el Circ Cric presentarà del 3 d'octubre al 22 de novembre a la carpa instal·lada a la plaça Margarida Xirgu, davant del Teatre Lliure. Tortell Poltrona, alter ego de Jaume Mateu, ha anunciat que aquesta serà l'última vegada que muntaran aquesta carpa (amb capacitat per a més de 1.000 persones) perquè “és inviable” fer gira amb una estructura tan gran, “els pocs ajuts” que reben i “només 11 ciutats amigues del circ”.

A partir d'ara, doncs, el Circ Cric es planteja una nova etapa amb una carpa de dimensions més reduïdes (per a 600 persones) i muntatges més intimistes. D'aquesta manera pretenen poder tornar a voltar per Catalunya, després dels problemes que van tenir fa un parell d'anys que els van obligar a suspendre la gira.

35 anys fent de pallasso és una proposta per a petits i grans amb “els records de la meva memòria com a pallasso”, explica Tortell Poltrona, que repassa tres dècades i mitja a les pistes a partir de “textos poètics, música en directe i números que desafien la gravetat”. En el muntatge l'acompanyen tota la seva família: la seva dona, Montserrat Trias, com a Srta. Titat, i els seus tres fills. Precisament Blai Mateu, un dels fills, és el director escènic de l'espectacle i a principis de desembre presentarà el seu propi muntatge, Le sort du dedans, a la mateixa plaça Margarida Xirgu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.