Cultura

Abocats en Humet

Homenatge

L’èxit ha sorprès, agradablement, els mateixos organitzadors. En quatre minuts es van acabar ahir al matí les entrades per al concert d’homenatge a Joan Baptista Humet que estava previst per al dia 16 al Teatre Nacional de Catalunya. Davant l’allau de demanda d’entrades, l’organització, capitanejada per Lluís Marrasé com a coordinador i Project com l’empresa executora, va decidir ahir mateix buscar un nou emplaçament on poder ubicar la gran quantitat de ciutadans que s’han abocat en l’homenatge. Finalment s’ha decidit traslladar-lo al Sant Jordi Club (sala annexa del Palau Sant Jordi), mantenint la data del 16 de desembre a les 21.30 h, una sala on sovint s’hi fan concerts de pop-rock i que, segons els crítics, té molt bona acústica. Les entrades adquirides seran vàlides per al nou recinte i les noves localitats es posaran a la venda el dimecres 10 de desembre a partir de les 9 del matí a través del Telentrada.
“Hem hagut de treballar contra rellotge perquè la gent no es quedés fora –apuntava ahir Marrasé–. Finalment ho farem a la Sala Annexa, que té cabuda per a 2.000 persones, totes amb seient. També estem treballant per adaptar l’escenografia dissenyada per Ramon B. Ivars”.

Pel que fa als músics i cantants que ja han confirmat la seva participació, sigui cantant o recitant, la llista va creixent: Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Jaume Sisa, Núria Feliu, Quico Pi de la Serra, Guillermina Motta, Francesc Burrull, Ricard Miralles, Víctor Manuel, Ana Belén, el seu fill David San José, Joan Isaac, Joan-Eloi Vila, Enric Colomer, Moncho, Pedro Ruiz, Enric Frigola i Josep Maria Francino (que també fa les funcions de suport a la direcció junt amb Agustí Humet, germà del cantant). Tots ells presentats per Xavier Grasset.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.