cultura

L'exposició “Art Nostre” aplega a Banyeres de Mariola

El col·lectiu d'Alcoi lamenta la pèrdua del seu president Josep Albert Mestre

Dijous 17 de febrer, a les 20.30 hores, s'inaugura a la Casa de Cultura de Banyeres de Mariola la III Biennal Art Nostre d'arts plàstiques en la que participen 9 ajuntaments d'estes comarques i que compta amb el suport del Col·lectiu Art Nostre d'Alcoi i Caja Mediterráneo.

La mostra la componen un total de 27 obres entre fotografies, escultures i pintures d'altres tants 27 artistes entre els que figuren Manolo Granado i Jordi Navarro vinculats a Banyeres de Mariola.

En la present edició, Art Nostre té previst visitar les sales d'exposicions de Cocentaina, Muro, Banyeres de Mariola, Onil, Biar, Villena, Bocairent, Alcoi i Ibi. A Banyeres de Mariola, l'exposició romadrà fins el proper 6 de març.

Per altra banda, i lamentablement, el Col·lectiu Art Nostre es troba en estos dies de dol després de la mort a mitjans de la setmana anterior del seu president i un dels seus màxims valedors com va ser el professor, expolític i crític d'art, l'alcoià Josep Albert Mestre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.