cultura

El Bloc de Dénia recupera jocs de Pasqua

Organitzen tres dies de berenars a les Marines, les Rotes i el Castell

El BLOC de Dénia inicia per als tres dies de Pasqua una campanya amb el nom “Recupera les tradicions de Pasqua amb el BLOC”. Aquesta iniciativa consisteix a organitzar berenars per menjar-se la mona en els llocs més emblemàtics de Dénia i per tal de recuperar una de les tradicions més populars de la ciutat.

Així, els dies principals de Pasqua, és a dir, diumenge, dilluns i dimarts s'ha convocat a les 17 hores a la caseta de la Creu Roja (al port) per tal d'eixir caminant als diferents indrets. El diumenge a les dunes de les Marines, el dilluns al Castell i el dimarts a les Rotes.

A banda de berenar la tradicional mona de Pasqua, els assistents podran gaudir de les explicacions de Dimas Montiel (regidor i número 2 de Compromís per Alacant), en el cas de les Marines, de Vicent Balaguer (militant del BLOC i gran coneixedor de la història local), al Castell i de Josep Crespo (candidat del BLOC a l'alcaldia de Dénia) que parlarà sobre la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni a les Rotes. Aquestes xicotetes conferències descobriran als assistents els secrets més importants del patrimoni, històric i mediambiental, i de les tradicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.