Cultura

Antònia Font i Manel, caps de cartell del 23è Altaveu

El festival musical de sant Boi de Llobregat es reivindica com a pioner dels festivals que van apostar pels grups catalans

L'edició d'enguany inclou nous espais i concerts de pagament

El proper mes de setembre se celebrarà una nova edició de l'Altaveu Festival de Música. Entre els dies 8 i 10 d'aquest mes Sant Boi de Llobregat tornarà a ser l'epicentre de la creació musical catalana, amb representants venerats i talents emergents. I és que aquesta és la filosofia que ha caracteritzat sempre l'Altaveu, tal com ha recordat aquest dimecres el seu director artístic, Albert Puig, molt abans que programar grups catalans fos, com ara, un fet comú als festivals del país. Manel, Antònia Fonti Sr. Chinarro com a grups consolidats, i les apostes de Very Pomelo, Joan Colomo, Za!, 4t 1a i Senior i el Cor Brutal, entre d'altres, reiteren la identitat del festival.

Són diverses les novetats que presenta la 23a edició de l'Altaveu, un festival que manté un pressupost lleugerament inferior a l'any passat, de 205.000 euros. La primera novetat és el canvi d'ubicació de l'escenari/espai de la Plaça de l'Ajuntament per l'Ateneu Santboià i el seu jardí. Amb la recuperació d'aquest espai històric, amb capacitat per 875 persones, el certamen millora les prestacions pels assistents i, alhora, motiva el que és la segona novetat del festival: el pagament d'entrada.

Efectivament, l'Altaveu estrena per primer cop el cobrament d'entrada als assistents, per bé que aquest extrem es produirà en els concerts al jardí de l'Ateneu Santboià i a Cal Ninyo, a uns preus més que assumibles (Antònia Font i Manel, els més cars, es posaran a la venda per 17 euros l'entrada).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.