Cultura

Bedroom, Guillamino i Herman Dune, entre les actuacions del Festival BAM

Barcelona Acció Musical estrena enguany una nova imatge amb Carles Conesa a la direcció

Prepara un programa d'actuacions eclèctic entre el 22 i el 24 de setembre durant les festes de la Mercè

Electro-pop, soul, country o funk. El Barcelona Acció Musical 2011 (BAM) prepara un programa d'actuacions eclèctic pel 22, 23 i el 24 de setembre, durant les festes de la Mercè de la capital catalana. El projecte de pop-folk minimalista i domèstic d'Albert Aromir, Bedroom, hi serà present amb el seu disc El fum blanc. Herman Dune, reconegut darrerament per ser l'autor de la cançó protagonista a l'anunci d'estiu d'Estrella Damm. Little Scream, cantautora canadenca, i Senior i El Cor Brutal, de València, també aportaran les seves tendències musicals.

Grupo de Expertos Solynieve, Parade i Remate seran les bandes que representaran el pop independent, mentre que des de Califòrnia, arribarà Aloe Blacc, conegut per I need a dollar, on farà una demostració del seu soul i rap.

Els nord-americans Man Man, amb pop-rock tribal, o Portico Quartet, amb jazz contemporani, i Rita Indiana y Los Misterios, amb la seva mescla de ritmes, completaran una programació que també inclou el català Guillamino, i el seu estil entre el wonky i el funk.

Aquesta serà la primera edició del BAM sota la direcció de Carles Conesa, actual cap de premsa i de contractació de la Sala Apolo de Barcelona. L'estrena de Conesa a la direcció coincidirà amb l'estrena d'una nova imatge del festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.