cultura

Músics i veus de l'Est per al Concert de Nadal a Banyeres

Participa el Quartet Pergolesi i la soprano ucraïnesa Tatiana Melnichenko

El ja tradicional concert que l'Ajuntament de Banyeres de Mariola oferix amb motiu de la celebració de les festes de Nadal, enguany comptarà amb músiques i veus provinents de l'Est d'Europa representats pel Quartet Pergolesi de Moscou i la soprano ucraïnesa Tatiana Melnichenko.

L'actuació se celebrarà el diumenge 23 de desembre a partir de les 19 hores al Teatre Principal i en el seu programa figuren obres d'autors clàssics com ara Haendel, Mozart, Bach, Chaikovski, Corelli, Pachelbel, Caccini, Purcell, Frank o Gruber.

El Quartet Pergolesi està compost per músics professionals de Rússia i Ucraïna que s'han conegut a Espanya i s'han reunit l'any 2004 per seguir amb la seua labor musical i cultural.

Per la seua part, Tatiana Melnichenko també suma un munt d'actuacions per tot arreu del món des que va iniciar la seua carrera de cant en 1992 a la ciutat d'Odessa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.