cultura

política

Mor Manel Montalban, exalcalde de Mont-ras

Manel Montalban Pua va morir ahir, a l'edat de 66 anys. El conegut polític de CiU va estar vinculat a l'Ajuntament de Mont-ras durant més de 23 anys, dels quals 16 com alcalde (del 1995 al 2011), 8 de regidor del govern i un i mig de regidor de l'oposició. L'any 2011 va anunciar que no tornaria a presentar-se a les eleccions del consistori. Montalban també va estar al Consell del Baix Empordà i a la Diputació de Girona.

En la darrera entrevista realitzada per aquest diari, Manel Montalban destacava del seu mandat haver aconseguit l'ampliació de l'escola pública i la creació del consultori mèdic. També ressaltava que, al llarg dels anys, havia vist com el seu poble havia assolit una personalitat pròpia, lluny de semblar “els afores de Palafrugell”. “Mont-ras és un poble consolidat”, va dir. D'altra banda, va reconèixer que, com a obra emblemàtica, li havia quedat pendent concloure el centre cívic, malgrat que aclaria que al municipi sempre hi ha hagut molta activitat cultural.

L'enterrament tindrà lloc avui, a les 16.30 h, a la parròquia de Sant Esteve de Mont-ras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.