cultura

Cybee presenta a Girona el seu “eufòric” primer disc

El grup de Sant Feliu de Llobregat actua a Platea, amb Projecte Mut i Jordi Ninus, en una festa d'Europa FM

Serà teloner de Simple Minds a Pedralbes

“Som l'instant d'eufòria en el cant, aquell sentiment vibrant”, canten Cybee –es pronuncia sibi– a la cançó Eufòria, una de les tretze que conté el seu primer disc homònim: un treball realment enèrgic i vitalista que avui el grup de Sant Feliu de Llobregat presentarà a la sala Platea de Girona (22 h), en el marc d'una festa organitzada per Europa FM, en la qual també actuaran els eivissencs Projecte Mut i el cantautor de Cardedeu Jordi Ninus, que ha debutat amb el disc Camina, editat per Música Global. Les invitacions per a aquest concert es poden recollir a Can Manolo (Güell, 58), Coclear (Francesc Civil, 5) i Model Moto (Ctra. Santa Coloma, 85).

Nil Moliner (veu i guitarra), Aleix Martí (veu i baix), Marc Colomer (guitarra i veus) i Jordi Vilaseca (bateria) formen Cybee des de fa nou anys. El grup va començar fent versions de Red Hot Chili Peppers o M-Clan, i a partir de la tercera maqueta, Tot aquest temps, va apostar pels temes propis en català. Els dos estius anteriors, van voltar per Catalunya amb la furgoneta, tocant al carrer, dins dels seus Cybee Tours, i tenen uns quants vídeos esbojarrats penjats a Youtube. Però també saben posar-se seriosos: han rodat el videoclip de Dos curiosos viatgers amb els actors Joan Sureda i Vicky Luengo, i han homenatjat la poetessa de Sant Feliu Joana Raspall (1913-2013) posant música al seu poema Endavant. El 25 de juny, Cybee serà teloner de Simple Minds al Festival de Pedralbes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia