cultura

Neix el FestiHumor, teatre gestual, música i circ a Premià de Dalt

L'humor és el fil conductor dels tres espectacles que el certamen programa per aquest cap de setmana

El FestiHumor és un festival de petit format pensat per ajudar a encarar l'any amb un somriure i bon humor. La idea és poder arribar a tothom amb una proposta assequible econòmicament i que presenta un cartell prou atractiu, que aplega diferents disciplines amb un toc d'humor. Els primers d'aixecar el teló seran Carlo-Mô & Mr Di, amb A Wish, la història de dos homes que han perdut les ganes de perseguir el seu únic desig. L'avorriment els ha envaït, però arriba l'oportunitat de canvi. L'obra, programada per avui a les deu de la nit, és una mostra de teatre d'humor gestual amb clowns i és per a un públic a partir de deu anys.

Dissabte, també a les deu de la nit, l'escenari serà per a la música de Diversiones Originales, del grup B Vocal, una formació que barreja l'humor i la música a cappella per interpretar temes del repertori clàssic, èxits de tots els temps i composicions pròpies.

Finalment, el 31 de gener, Los Excéntricos clouran el festival a dos quarts d'una del migdia amb The Melting Pot Pourri. Aquest trio de malabaristes, músics i comediants han reunit en un espectacle els seus esquetxos més aplaudits.

FestiHumor

29-31 de gener, al Teatre de la SC Sant Jaume.

Entrades, 12 euros. Anticipades, a l'OAC i a Atrápalo, 10 euros. Abonament, 25 euros.

www.premiadedalt.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia