Economia

viticultura

ecologia

Certificaran com a ecològic tot el vi del grup Castell del Remei

“No vol dir que venguis més, però el vi va cap aquí”, assegura el director, Tomàs Cusiné

El celler obre una etapa nova centrada també en l'enoturisme, tot invertint en la remodelació de l'antiga colònia agrícola

El celler Cas­tell del Remei obre una etapa nova amb la mirada posada a con­ver­tir la històrica finca agrícola en un cen­tre d'acti­vi­tats i d'eno­tu­risme. La cer­ti­fi­cació de tota la pro­ducció vinícola com a ecològica és una altra de les línies estratègiq...

LA XIFRA

1,2
milions
d'ampolles comercialitzen anualment els quatre cellers del grup en cinc DO.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.