viticultura
ecologia
Certificaran com a ecològic tot el vi del grup Castell del Remei
“No vol dir que venguis més, però el vi va cap aquí”, assegura el director, Tomàs Cusiné
El celler obre una etapa nova centrada també en l'enoturisme, tot invertint en la remodelació de l'antiga colònia agrícola
El celler Castell del Remei obre una etapa nova amb la mirada posada a convertir la històrica finca agrícola en un centre d'activitats i d'enoturisme. La certificació de tota la producció vinícola com a ecològica és una altra de les línies estratègiq...
LA XIFRA
1,2
milions
d'ampolles comercialitzen anualment els quatre cellers del grup en cinc DO.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.