Economia

municipal

inserció laboral

Malgrat donarà la primera feina a cinc joves durant l'estiu

L'Ajuntament de Malgrat posarà en marxa aquest estiu una primera contractació orientada a facilitar la inserció laboral de joves d'entre 16 i 20 anys que no han treballat mai. La mesura es pren en el marc del compromís del govern quadripartit –JxM, ERC, el PDeCAT i la CUP– de promoure la inserció laboral en un dels col·lectius més afectats per la crisi.

Aquest any, l'Ajuntament contractarà com a brigada jove cinc persones i, l'any vinent, deu més que, com a mínim, disposin del graduat en ESO. Els joves tindran un contracte de mitja jornada durant tres mesos per fer tasques de manteniment i restauració de mobiliari d'espais públics, com ara les escultures del parc Francesc Macià, o com a suport administratiu.

“Malgrat necessitava polítiques concretes d'ocupació juvenil i creiem que l'experiència servirà també als joves per adquirir hàbits de responsabilitat a la feina, treball en equip i ganes d'aprendre”, explica el regidor d'Inserció Laboral, Jofre Serret (PDeCAT).

L'actuació té el suport de la Diputació, amb una partida de 51.000 euros pels dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia