Cusins i El Secret de la Carn, empreses dedicades al sector carni, s’uneixen
Cusins SL passarà a ser una de les empreses més importants del sector a la demarcació
Suma cinquanta-quatre treballadors i una flota de vint camions
L’empresa El Secret de la Carn SL, amb seu a Celrà (antiga Carns Presas), s’uneix amb l’empresa Cusins SL, situada a Figueres i dedicada a la distribució i venda de carn de proximitat de diferents comarques de Girona.
Aquesta unió d’esforços comportarà que Cusins SL esdevingui una de les empreses més importants d’aquest sector a la demarcació. Després d’aquest moviment empresarial, Cusins SL passarà a tenir un total de cinquanta-quatre treballadors i una flota d’uns vint camions. Fonts de l’empresa expliquen que aquesta unió garantirà i reforçarà la continuïtat d’un tracte professional amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la distribució i venda de carn de proximitat: vedella del país, xai de pastor i un porc 56% Duroc. L’empresa s’encarrega de distribució de carn per tota la demarcació de Girona, la Catalunya del Nord, a la resta de l’Estat espanyol i a altres països d’Europa.
Cusins SL es dedica al negoci de la carn des del 1977. L’any 2001 l’empresa de Vilafant Carns i Embotits González-Peral SC es va annexar amb Cusins, SL i es va traslladar a les instal·lacions actuals del polígon industrial del recinte firal de Figueres. L’operació va comportar un creixement de negoci que garantia als clients productes de qualitat i proximitat amb una plantilla (abans de l’última unió) de 42 treballadors i 11 camions. Per la seva part, El Secret de la Carn SL és una empresa familiar que va començar l’any 1971 amb Josep Presas al capdavant, dedicada a la venda i la distribució de carn, fins a arribar a l’actualitat amb 12 treballadors, una flota de 8 camions, i de propietat dels germans Jordi i Xevi Presas.