Economia

empreses

Especejament d’una tonyina, a Riudellots

Més d’un centenar de restauradors i comercials van assistir dilluns a la tarda a la demostració d’especejament d’una tonyina roja de la Mediterrània de 150 quilos a les instal·lacions de l’empresa Regisa, a Riudellots de la Selva. La jornada, amb la col·laboració de l’empresa Balfegó, va servir per mostrar als assistents com aprofitar cada part de la tonyina en la cuina del dia a dia i receptes tradicionals tant occidentals com orientals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia