Economia

Gastronomia

Quinze anys de Cuina del Vent a l’Empordà

La Cuina del Vent, el col.lectiu gastronòmic de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà, celebra 15 anys i ho fa impulsant una nova campanya amb menús específics que se serviran de finals d’octubre a finals de novembre. Part dels diners d’aquests menús aniran per a La Marató de TV3. La campanya dels 15 anys inclou nova imatge corporativa, un díptic, targetes personalitzades pels establiments, nova placa, una guia promocional i un nou lloc web. Amb aquest nou impuls el col·lectiu, que reuneix professionals i establiments d’alta qualitat, es consolida com a ambaixador de l’Empordà i vol ampliar el reconeixement que ja ha recollit a Catalunya i també internacionalment. Els membres de la Cuina del Vent 2019 són: Toni Gotanegra, de l’Hotel Terraza de Roses; Xavier Sagristà, del Castell Peralada Restaurant; Salvador Jordà i Elena Giró, de l’Hotel Emporium de Castelló d’Empúries; Carles Fabregó, del Restaurant Antaviana de Figueres; Gregori Abella, del Restauran Falconera de Roses; Fausto Rom, del Restaurant Rom de Roses; Lluís Fernández, del Restaurant Els Pescadors de Llançà; Guillem Gavilán, del Restaurant Voramar de Portbou; Rafel Pell del Restaurant Reina de Port-lligat, de Mollet de Peralada; i Pep Piernau, del Restaurant Amiel Molins, de Pont de Molins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El mercat d’Olot convertirà les minves de les parades en salses i brous

OLOT
Economia

Crida a la vaga dijous a l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona
ECONOMIA

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera vol una planta per compostar les restes vegetals de la pagesia

Palafolls

L’impacte dels líders empresarials en la volatilitat de les accions

PROFESSOR ECONOMIA I EMPRESA UNIVERSITAT DE GIRONA, EMPRENEDOR I EXPERT EN GESTIÓ DE CRISI I DESENVOLUPAMENT DE NEGOCI
economia

Aprovada la rebaixa temporal de l’IVA del oli del 5% al 0% des de l’1 de juliol

madrid
Economia

La producció de pera caurà un 33% respecte el 2023

Lleida
Toni Bramon
President del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Girona (CATGI)

“La inestabilitat política ha fet disminuir la inversió pública”

Girona
TURISME

Bon pont per a l’hostaleria i inici oficiós de l’estiu

girona
ECONOMIA

Els hotels catalans superen els dos milions de persones allotjades al maig

Barcelona