Economia

Economia

Amazon obre un centre logístic a Castellbisbal per al sud d'Europa

L'empresa de comerç electrònic Amazon ha obert un nou centre logístic a Castellbisbal, de 28.000 m² i en un edifici ja existent del Parc Empresarial Can Pelegrí, que ha de donar servei als clients del sud d'Europa del nou servei Amazon Pantry, que es va inaugurar ahir a l'Estat espanyol. El nou servei Pantry (terme anglès que vol dir rebost) proporciona als clients d'Amazon Premium la possibilitat de comprar a preus baixos productes bàsics per a la llar, entre els quals, aliments i neteja. Es preveu que amb aquesta nova infraestructura la companyia crearà dos-cents llocs de treball en els pròxims tres anys, segons va indicar ahir a través d'una nota. L'edifici, de 28.000 m², forma part de la xarxa europea de centres logístics d'Amazon i donarà servei, des de Catalunya, als clients Pantry del sud d'Europa.

El nou centre serà el tercer de la companyia a Catalunya, després de l'obertura d'un espai logístic urbà a Barcelona dedicat a Prime Now, el servei de lliuraments ultraràpids per a clients Premium a la capital catalana i altres 26 poblacions de l'àrea metropolitana.

Amazon també està construint un centre logístic de 63.000 m² al Prat de Llobregat, que es preveu que estarà operatiu la tardor de l'any 2017 i que crearà 1.500 nous llocs de treball en els propers tres anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia