Neix la marca de promoció Fet a la Conca
Fins a 13 firmes del sector agroalimentari impulsen una imatge conjunta als mercats
Tretze empreses s'han aplegat sota la marca Fet a la Conca. Qualitat Alimentària, que ha estat impulsada per l'Associació de Productors Agroalimentaris de la Conca de Barberà. L'entitat agrupa empreses, de diversos municipis, del sector de l'alimentació com ara productors de vi, cava, licors, productes alimentaris ecològics, oli, formatge, tòfona, safrà, vinagres i herbes. Les empreses associades són Aromis, Cal Tullet, Carquinyolis Ferrer, Gatzara, Herbes de la Conca, Hortus Aprodiscae, La Sinoga, On The Rocks, Sant Gil d'Albió, Tòfona de la Conca, Vega Aixalà, Vidbertus i Vins de Pedra.
L'entitat ha estat constituïda després de dos anys de treball amb l'objectiu de sumar sinergies en la comercialització i promoció conjunta dels productes. Així, l'associació preveu fer accions conjuntes de promoció en fires, de compra de matèria primera i de serveis de logística, i de comercialització de productes.