Més de 300 cotxes col·lapsen Tortosa per rebutjar el tancament de Lear

Sindicats i empresa es tornen a reunir avui

La caravana de vehicles va sortir a les sis de la tarda de la fàbrica en direcció a Roquetes i Tortosa, i no va tornar-hi fins a les vuit del vespre. «Hem provocat un bon col·lapse, estem molt satisfets per la resposta dels treballadors», va manifestar Soledad Roca, delegada de CCOO al comitè d'empresa de Lear. De fet, els participants en la caravana reivindicativa es van creuar al pont de l'Estat; mentre que uns ja havien travessat tot Tortosa, els altres encara enfilaven l'avinguda de la Generalitat. «Amb aquest acte esperem pressionar l'empresa perquè millore la seua proposta», va assenyalar Roca. En aquest sentit, el comitè d'empresa té prevista una reunió aquest matí amb Lear, amb la mediació de la Inspecció de Treball.

Els sindicats esperen que l'empresa amplie la proposta que va fer la setmana passada, amb unes indemnitzacions de 30 dies per any treballat amb un màxim de 18 mensualitats. Mentre se celebre la reunió, els treballadors es concentraran al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.