Economia

L'estació de Boí Taüll ingressa un 40% més amb les bones nevades

Supera les previsions, amb un 30% més d'esquiadors que la temporada anterior, i les recents precipitacions auguren una Setmana Santa excel·lent

L'estació d'esquí i muntanya lleidatana de Boí Taüll, la més alta dels Pirineus, acabarà la temporada molt per sobre de les previsions més optimistes. Les nevades recents, que eleven la cota màxima de neu fins als 290 cm, auguren una bona Setmana Santa.

Fins ara, les xifres d'esquiadors superen els 130.000, respecte als 100.000 de la temporada anterior, les pernoctacions han augmentat de 74.000 a 102.000 aquest 2016/2017 respecte a les 74.000 de la temporada passada i les vendes a través d'operadors turístics i agències especialitzades han crescut un 40%, el mateix percentatge que el total dels ingressos.

De cara a Setmana Santa, Boí Taüll preveu tenir un 90% d'ocupació repartida en un 70% d'esquiadors, ateses les extraordinàries condicions de neu, i en un 30% de visitants no esquiadors. A més, l'estació proposa programes per a clients esquiadors i ofertes per a clients no esquiadors, amb les activitats i serveis de restauració del complex turístic oberts durant tota la jornada. Les activitats van començar ahir amb la Súper Festa GER (Club d'Esquí del Grup d'Empreses Ribagorçanes) i Boí Taüll i el My Friend Rail, obert de slope style a l'Snowpark. El cap de setmana del 8 i 9 d'abril, Boí Taüll és el marc de l'Ollie In, obert de salts d'altura a l'Snowpark. Finalment, l'estació ofereix a tots els seus visitants la gran festa final de temporada. Aquests dies també hi haurà un mercat d'artesania i productes de la zona al complex turístic. A més, l'estació proposa programes per a clients esquiadors que, gràcies al gruix de la neu, estan garantits al 100%.

També proposa ofertes i programes exclusius per a clients no esquiadors, amb activitats que van des d'excursió amb raquetes fins a senderisme al Parc Nacional, ràfting i barranquisme, sense oblidar excursions per gaudir en família i organitzades pels monitors del complex turístic, com ara la Ruta del Pájaro Loco, que explica contes de la Vall de Boí.

“Ens mostrem molt optimistes amb les previsions de tancament de la temporada. En part, aquestes xifres han estat possibles gràcies a les excel·lents condicions de neu, que es mantenen des de l'inici de temporada, així com la confiança dels nostres usuaris que han vingut a l'estació al llarg d'aquesta temporada. Confiem que es consolidin els resultats d'aquesta temporada”, assenyala Xavier González, director general de Boí Taüll.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona