Economia

L'Aradi enceta una nova etapa culinària

El restaurant de Platja d'Aro inaugura la temporada amb els dos nous xefs

El restaurant Aradi de Platja d'Aro va estrenar ahir la nova etapa gastronòmicaa través dels xefs Sergi Roca i Kevin Meisse. L'establiment, fundat per Jordi Comas i Carme Hospital, va presentar les novetats en forma de tastets durant un sopar celebrat divendres, en la vigília de l'obertura de la nova temporada.

Els dos nous xefs aposten per una cuina que combina innovació i tradició, sense perdre l'essència basada en el producte i la qualitat. Roca, format a l'Escola d'Hostaleria de Girona i a El Celler de Can Roca, ha treballat com a cap de partida al 21212 Restaurant d'Edimburg i al Restaurant Via Veneto de Barcelona, tots dos amb una estrella Michelin, i com a cap de partida de peix al mateix El Celler de Can Roca, de tres estrelles. Meisse, d'altra banda, és cuiner especialitzat en pastisseria, format al Centre de Formació d'Aprenents de França com a cap xocolater. Els dos cuiners ja acumulen experiència treballant plegats, primer a Ca L'Enric de la Vall de Bianya, d'una estrella Michelin, i el mes de gener van obrir l'Equilibri Restaurant, el seu propi restaurant a Navata.

A més de la nova carta, l'Aradi obre nous espais: l'Snack & Sweet i La Llotja. El primer és una zona dedicada a tapes salades i dolces, situada a la terrassa. El segon espai, just a l'entrada del restaurant, està concebut com si es tractés d'un mercat de peix i marisc fresc, perquè sigui el mateix client qui faci la tria del que vol menjar. Els dos espais complementen els ja existents, com ara El Celler d'en Jordi, per a grups de fins a vint persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva