Economia

Economia

La Fira del Vaixell d'Ocasió supera les vendes del 2016, a Empuriabrava

L'organització espera tancar avui la 29a edició amb un 25% de les embarcacions que estan en exposició venudes

La Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava (Castelló d'Empúries) està superant les vendes realitzades l'any passat quan encara queda un dia (avui fins a les 19 h) d'exposició i venda. Dels prop de 430 vaixells que formen l'exposició, ahir a mitja tarda ja es voltava el 20% de vendes. L'organització espera que si el temps acompanya avui es pugui arribar al 25%, i que cap a final de la setmana que ve, ja tancada la fira, es puguin tancar un 5% més d'operacions, arribant així al 30%. L'any passat el darrer dia de la fira es va tancar amb un 21% de vendes realitzades, i en els dies següents es va arribar fins al 25%.

Superant la crisi

Les mateixes fonts expressaven ahir les bones sensacions que globalment tenen els 39 expositors, fins al punt que les bones xifres que s'assoliran semblen mostrar que s'està sortint de la crisi que, com en tots els sectors, els ha afectat els darrers anys. Les vendes s'han vist reforçades, hi afegeixen, per l'esgotament que viu el mercat d'ocasió (a causa també dels anys de crisi). L'àmplia oferta que es troba a Empuriabrava, amb embarcacions que van des dels 1.000 euros en el cas de les auxiliars fins a uns 500.000 euros les de més eslora, ha estat, interpreten les nàutiques, un atractiu que ha atret els compradors. Entre el que més s'ha venut hi ha embarcacions d'entre 5 i 9 metres, i les que han tingut més sortida són les fora borda.

Aquesta edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió, la 29a, ocupa uns 25.000 m² d'exposició i coincideix amb el 50è aniversari del naixement d'Empuriabrava.

LES XIFRES

430
embarcacions
hi ha en aquesta edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava. Són de 39 expositors.
25.000
metres quadrats
és, en números rodons, la superfície que ocupa la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia